Kļūsti par mūsu klientu
Pašapkalpošanās portāls E-pārvaldnieks
Informācijas tālrunis: 8900

Elektroauto uzlāde

SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” saviem klientiem piedāvā īpašu iespēju – bez maksas ierīkot elektroauto uzlādes staciju pie mājas un nopelnīt līdz pat 10 000 eiro mājas vajadzībām!

Iznomājot zemi pie mājas elektroauto uzlādes stacijai, Jūsu māja iegūs:

  • Bez maksas izbūvētas divas elektrouzlādes stacijas, kas pieejamas ikvienam iedzīvotājam un sabiedrībai
  • Peļņu no zemes nomas līguma līdz pat 10 000 eiro apmērā. Konkrēta summa atkarīga no atrašanās vietas un auto plūsmas – jo tā lielāka, jo lielāka samaksa
  • Nekustamā īpašuma vērtības pieaugumu
  • Tīrāku vidi – uzlādes iespējas padara elektroauto lietošanu ērtāku un populārāku, tāpēc gaisā nonāks mazāk izplūdes gāzu

Kuras mājas var pieteikties?

Pieteikties stacijas izbūvei var ikviena māja, kuras teritorijā – pagalmā vai uz ielas – ir vietas auto novietošanai un divas no šīm vietām var atvēlēt uzlādes stacijai.

Kā pieteikties uzlādes stacijas izbūvei?

  1. Raksti uz e-pastu jaunipakalpojumi@rnparvaldnieks.lv
  2. Mēs uzrunāsim nozares vadošos uzņēmumus, kas izvērtēs iespējas pie Tavas mājas un sagatavos piedāvājumu
  3. Mēs iepazīstināsim Tavu māju ar saņemtajiem piedāvājumiem un rīkosim dzīvokļu īpašnieku balsojumu. “PAR” uzlādes stacijas izveidi jānobalso 50 % +1 dzīvokļa īpašniekam.
  4. Mēs palīdzēsim noslēgt trīspusēju zemes nomas līgumu starp māju, namu pārvaldnieku un pakalpojuma sniedzēju uz 15 līdz 20 gadiem.
  5. Uzlādes stacija pie mājas tiks izbūvēta līdz pusotra gada laikā no līguma noslēgšanas.

Kā māja var izmantot nopelnīto no zemes nomas?

Maksājumu no uzlādes stacijas būvētāja māja var saņemt vienā no diviem veidiem:

  • Kā vienreizēju iemaksu uzkrājuma fondā
  • Kā regulārus nelielus maksājumus visa līguma darbības laikā par katru auto uzlādi. Jo vairāk auto izmantos uzlādes staciju, jo lielāku maksājumu saņems māja

Saņemtos līdzekļus māja var izmantot jebkuriem uzlabojumiem, kas tai nepieciešami – kāpņutelpu remontam, stāvvadu maiņai, liftiem un jebkam citam, kas mājai svarīgs.

Kā uzlādes stacijas izskatās dzīvē?

Uzlādes stacijas SIA “Rīgas namu pārvaldieks” klientiem pašlaik piedāvā pieci piegādātāji – Elektrum, Ignitis un citi vadošie nozares uzņēmumi.

Katra uzlādes stacija atšķiras, bet visas ir kompaktas un pievilcīgas. Ja pie mājas ir jauni apgaismes stabi, iespējams arī apgaismes stabā iebūvēts modelis.