Kļūsti par mūsu klientu
Pašapkalpošanās portāls E-pārvaldnieks
Informācijas tālrunis: 8900

Ikdienas pakalpojumi

Sētnieku un uzkopšanas brigāžu darbs

Kāpņutelpu tīrīšana, pagalma un mājai piederošo piebraucamo ceļu uzkopšana, zāles pļaušana, koku un krūmu kopšana, jumtu tīrīšana no sniega un lāstekām, kaitēkļu prevencija un citi ikdienas darbi pēc nepieciešamības un vienojoties ar dzīvokļu īpašniekiem.

Diennakts atbalsts avārijas situācijās

Iedzīvotāji jebkurā diennakts laikā pa bezmaksas tālruni 8000 8989 var pieteikt avārijas situācijas un saņemt palīdzību – lokalizēt avāriju, lai var droši sagaidīt nepieciešamo remontu.

Klientu atbalsts

Komunālo pakalpojumu nodrošināšana

Namu pārvaldnieks slēdz līgumus, lai māja saņem tai nepieciešamos pakalpojumus – ūdensapgādi, apkuri, atkritumu izvešanu.

Par šiem pakalpojumiem iedzīvotāji ērti saņem vienu rēķinu, un namu pārvaldnieks tālāk maksājumus pārskaita pakalpojumu sniedzējiem.

Mājas tehniskā uzturēšana

  • inženiertehniskā apsekošana un remontu plānošana– katru māju reizi gadā apseko nama pārvaldnieks un būvinženieris, kas sastāda uzturēšanas darbu plānu jeb sarakstu ar mājai nepieciešamai remontdarbiem. Šos remontdarbus nodrošina no mājas uzkrājuma līdzekļiem.
  • mazie ikdienas uzturēšanas darbi – arī nelielos ikdienas darbus, kas svarīgi iedzīvotājiem, sedz apsaimniekošanas maksa. Piemēram, spuldzīšu nomaiņa, salūzušas kāpņutelpas slēdzenes maiņa, lietus reņu tīrīšana
  • ja mājā ir lifts, to liftu apkalpojošā uzņēmuma speciālists apseko 2 reizes mēnesī un 1 reizi mēnesī notiek tehniskā apkope. Savukārt 1 reizi gadā tehnisko pārbaudi veic sertificēts inspektors.

Mājas finanšu vadība

  • Namu pārvaldnieks garantē, ka ēkas līdzekļi tiek izmantoti tikai konkrētajai ēkai.
  • Iedzīvotāju maksājumi par komunālajiem pakalpojumiem nekavējoties tiek pārskatīti pakalpojumu sniedzējiem.
  • Mājas uzkrājuma līdzekļus namu pārvaldnieks glabā termiņnoguldījumos Valsts kasē, kā arī dalīti vairākās no Latvijā lielākajam komercbankām, tādējādi garantējot to maksimālu drošību.
  • Namu pārvaldnieks dzīvokļu īpašnieku interesēs strādā ar dzīvokļiem, kam veidojas parāds – sākot no atgādinājumiem un brīdinājumiem, līdz pat parāda piedziņai tiesā.

Palīdzība mājas lēmumu pieņemšanai

Namu pārvaldnieks palīdz organizēt dzīvokļu īpašnieku sanāksmes, vada tās un noformē dokumentāciju, lai dzīvokļu īpašnieki var pieņemt visus būtiskos lēmumus par mājas attīstību.