Kļūsti par mūsu klientu
Pašapkalpošanās portāls E-pārvaldnieks
Informācijas tālrunis: 8900

Remonti un labiekārtošana

Par mājas uzkrājuma līdzekļiem namu pārvaldnieks īsteno lielākus remonta un labiekārtošanas darbus.

Lai uzzinātu par iespējām piesaistīt papildu finansējumu (ES vai pašvaldības līdzfinansējums, bankas aizdevums u.c.), aicinām sazināties ar namu pārvaldnieku.


Plānotie remontdarbi

Katra gada sākumā namu pārvaldnieks mājai izveido uzturēšanas darbu plānu – tie ir mājai nepieciešamie remontdarbi prioritārā secībā. Šos darbus veic par uzkrājuma līdzekļiem. Ja mājai nepietiek uzkrājuma līdzekļu un, ja dzīvokļu īpašnieki vēlas, namu pārvaldnieks var palīdzēt piesaistīt ES vai pašvaldības līdzfinansējumu vai saņemt aizdevumu.


Ārpuskārtas remontdarbi

Ja gada laikā notiek neplānotas avārijas situācijas, namu pārvaldnieks nodrošina remontu. Tad iedzīvotāji var izvēlēties, vai šos darbus apmaksāt no uzkrājuma, vai pievienot nelielas summas pie jaunajiem rēķiniem.


Renovācija un fasāžu atjaunošana

Ja dzīvokļu īpašnieki to vēlas, namu pārvaldnieks var palīdzēt īstenot pilnu renovāciju ar Eiropas Savienības līdzfinansējumu vai renovēt ēkas fasādi ar pašvaldības līdzfinansējumu.


Labiekārtošanas darbi

Atbilstoši dzīvokļu īpašnieku vēlmēm no mājas uzkrājuma līdzekļiem pie mājas ar īstenot dažādus labiekārtošanas darbus – ierīkot soliņus, auto stāvvietas, rotaļu laukumus, mājiņas pagalma kaķiem, velo novietnes vai jebko citu, kas mājai nepieciešams.